26 octombrie 2022

Au mai rămas

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Ce este BCD?

 

BCD (BEST Company Day) este un eveniment dedicat studenților de la Universitatea Transilvania, eveniment în cadrul căruia vei avea oportunitatea de a interacționa cu angajatorii și companiile în vederea dezvoltarii propriilor cunoștințe, dar poți avea și posibilitatea de a obține un internship sau chiar un loc de muncă, să faci un pas spre cariera pe care ți-o dorești.
Înscrie-te chiar acum la evenimentul BEST Company Day și vei avea oportunitatea de a descoperi informații noi, care te vor ajuta în viitorul tău profesional.

Cine suntem noi?

 

BEST Brașov a fost înființată în anul 1997, iar de atunci s-a dezvoltat constant, în prezent fiind una dintre cele mai recunoscute organizații studențești din Brașov. Dintre activitățile și evenimentele BEST Brașov se remarcă competiții IT, schimburi de experiență, sesiuni de training-uri, prezentări de companii.
BEST Braşov are ca scop reprezentarea intereselor studenţilor de la Universitatea Transilvania prin facilitarea comunicării dintre universitate, studenţi şi companii.
Membrii BEST Brașov contribuie la soluţionarea creativă a problemelor studenţilor şi privesc voluntariatul ca o metodă de participare activă şi de educaţie nonformală.
Studenții din BEST dezvoltă evenimente în colaborare cu diverse companii specializate și au ca scop atât dezvoltarea studenţilor Universității Transilvania pe plan personal, cât şi pe plan profesional.

Despre VEO

“Lucrăm pentru a ne îmbunătăți pe noi înșine și lumea din jurul nostru. Profităm la maximum de orice – timp, resurse, abilități, idei. Investim în oameni care fac constant un pas mai departe, care sunt dornici să crească și sunt adevărați jucători de echipă.” – Compania VEO

VEO s-a înființat acum 15 ani. Mulți dintre membri echipei din primul an sunt încă acolo, dezvoltându-se în companie. Misiunea lor este de a depăși constant cele mai ridicate exigențe ale clienților, devenind cel mai respectat furnizor de servicii și soluții B2B din Europa de Est.

“Happy people at work.” ( Compania VEO) – Doar angajații fericiți pot avea realizări excepționale, de aceea, Veo se preocupă formarea lor, de satisfacția acestora la locul de muncă și în afară lui, precum și de starea generală de bine a oamenilor.

Locație

Brașov, Mihail Kogălniceanu 15, mezanin 2 (Grand Restaurant)

Organizatori

Ștefan Tăbăcaru

Ștefan Tăbăcaru

Președinte

stefan.tabacaru@best-eu.org

Bianca Maria Stan

Bianca Maria Stan

Main Organiser

sbiancamaria29@gmail.com
0787661568

Alin Popa

Alin Popa

Graphic Design Responsible

popaalin653@gmail.com

Mihnea Teodor Petre

Mihnea Teodor Petre

Participants Responsible

mihnea.teodor72@gmail.com
0722336775

Luisa Barna

Luisa Barna

Public Relations Responsible

lusiaelenabarna@gmail.com

Ciprian Boeriu

Ciprian Boeriu

Logistics Responsible

boeriuciprian21@gmail.com

Prăjica Dragoș

Prăjica Dragoș

IT Responsible

dragos.prajica2002@gmail.com