BEST Company Day

15 aprilie 2021, 16:00, Zoom

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Ce este BCD?

BCD (BEST Company Day) este un eveniment care facilitează interacțiunea dintre studenții de la Universitatea Transilvania și companiile din Brașov, având ca scop livrarea serviciului de suport în carieră. Evenimentul îi este dedicat unei singure companii care are posibilitatea de a desfășura workshop-uri, prezentări sau competiții pentru studenți, oferindu-le oportunitatea de a se familiariza cu mediul profesional.

De ce ar trebui să participi?

T

Perspective

Acest eveniment îți oferă noi perspective în carieră și te ajută să-ți descoperi noi abilități.

p

Informații

Ai ocazia de a afla mai multe despre compania Veo Worldwide și de a înțelege modul de lucru într-o companie cu peste 800 de angajați.

Dezvoltare

O astfel de experiență îți dă șansa de a te dezvolta din ce în ce mai mult pe plan profesional. În plus, se va desfășura în mediul online, iar tot ce trebuie să faci este să te conectezi la link-ul de Zoom meeting.

Ediția din acest an

În cadrul evenimentului, studenții de la Universitatea Transilvania au oportunitatea de a acumula informații utile în cariera lor și de a-și descoperi abilitățile profesionale.
Anul acesta, evenimentul BEST Company Day este organizat pentru compania Veo Worldwide, care va organiza o serie de activități menite să ofere studenților o viziune cât mai clară cu privire la modul de operare existent într-o companie de dimensiuni mari.

Despre BEST 

Board of European Students of Technology (BEST) este o organizație studențească non-profit, non-reprezentativă și non-politică, fondată în 1989, în Berlin, ce are ca misiune dezvoltarea studenților de la domeniile tehnice. În prezent, BEST este prezentă în 34 de țări din Europa, numărând 96 de grupuri locale și aproximativ 3300 de membri.

BEST Braşov are ca scop reprezentarea intereselor studenţilor de la Universitatea Transilvania prin facilitarea comunicării dintre universitate, studenţi şi companii.
Membrii BEST Brașov contribuie la soluţionarea creativă a problemelor studenţilor şi privesc voluntariatul ca o metodă de participare activă şi de educaţie nonformală.

Despre Veo Worldwide

VEO Worldwide este un grup de companii situat în Europa, care furnizează servicii de tip B2B (Business to business) încă de acum 12 ani și continuă să evolueze și în prezent prin perfecționarea și oferirea celor mai bune servicii și soluții.

Zilnic, specialiștii din cadrul companiei gestionează achiziții și vânzări în valoare de milioane de dolari, contactează companii din întreaga lume, stabilesc o legătură și negociază cu acestea în peste 15 limbi străine. Serviciile oferite de Veo sunt printre altele reprezentate de funcțiile suport care combină mai multe domenii de activitate, precum: financiar, administrativ, HR, Calitate, IT.

Bogdan Coman

Coordonator eveniment

 

E-mail: coman.bogdan29@gmail.com

Telefon: +40736495080

Lorena Popa

Trezorier

 

E-mail: popamorena3@gmail.com

Telefon: +40749588484

Ce mai aștepți?